Мартин Шулц – Председник Европског парламента запретио употребом силе против држава које се не подреде “интересу заједнице” против имиграната.

Крај забаве! Шулц … запретио употребом силе против држава које се не подреде “интересу заједнице” против имиграната.

Овај догађај ће сигурно бити забележен великим словима у историји Европске уније.
Немац Мартин Шулц – Председник Европског парламента, јавно је запретио државама као што су Пољска, Мађарска, Чешка, Словачка … које се не слажу са квотама и обавезном прерасподелом муслиманских имиграната. Запретио је … употребом силе.
На телевизији ЗДФ Шулц, на рачун земаља које се не слажу са диктатом ЕУ по питању имиграната, је рекао:
“Европа ултранационалиста – ако они победе – имаћемо такву Европу не само по овом питању, већ и по свим другим. Потребан нам је дух Европске заједнице. И у случају потребе то мора да се изнуди силом. Не може се десити – а ја припадам људима који то говоре – да у 21. веку глобализацију и глобалне проблеме решавамо национализмом. У истом тренутку морамо да поведемо борбу, и треба рећи да ћемо у случају потребе да се боримо против других како бисмо постигли наш циљ. ”
Овде можете чути претње председника Европског парламента Шулца:

Извор: http://medzicas.sk/koniec-srandy-schultz-pohrozil-pouzitim-sily-voci-statom-ktore-sa-nepodradia-zaujmu-spolocnosti-vs-imigrantom/

Превод са Словачког: Димитрије Марковић, Покрет Реци не ЕУ

4 thoughts on “Мартин Шулц – Председник Европског парламента запретио употребом силе против држава које се не подреде “интересу заједнице” против имиграната.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s