Злостављања, силовања и убиства деце у хомосексуалним ”породицама”. 2. део

Брнабић2
Ана Брнабић и Милица Ђурђић

Откако је прећутно, противно моралним нормама, ставу велике већине становништва и законима Републике Србије, хомосексуалном пару који чине председница Владе Ана Брнабић и Милица Ђурђић одобрено да гаје дете, слично брачним паровима, све чешће се могу чути захтеви за доношење закона који би ово претворили у норму (1).
С обзиром да нам много тога, укључујући и проблем права хомосексуалаца, које обухвата и питање усвајање деце, долази са Запада са закашњењем, погледајмо на неколико примера преузетих одатле шта то у стварности доноси.

Како је реч о великом броју случајева злостављања, силовања, подвођења и убистава примере ћемо навести у више наставака.

Први део можете пронаћи овде.

5.
Јужна Каролина: лезбијски пар, Ерика Мае Батс (Erica Mae Butts) и Шанита Летрис Канингем (Shanita Latrice Cunningham) колабирале су на суду када су добиле доживотну казну због убиства малог детета
Двема женама, обе 25 година старе из Самервила у Јужној Каролини (Summerville, South Carolina), у петак је речено да ће провести остатак живота у затвору због пребијања Серенити Ричардсон (Serenity Richardson) 2009. године, док је дете било у њиховом старатељству.
„Скоро је немогуће речима тачно описати шта су те жене урадиле тој јадној девојчици“, рекла је Елизабет Гордон (Elizabeth Gordon) , помоћница правобраниоца Округа Чарлстон (Charleston County).
„Више пута су је тукле појасом и пластичним вешалицама. Можете видети трагове удараца по телу овог детета. Не постоји ниједан део тела овог детета који је остао неповређен, осим стопала њених ногу. ”
“Објашњење које су дали (за њено пребијање) је да Серенити није пишкила на ноши”, рекла је Елизабет Гордон.
„Њихово објашњење је да – нисмо знали да ће је оно што смо урадили убити.”
У време када су болничари стигли до девојчице, она је већ била мртва.
Судија Окружног суда, Деадра Ричардсон (Deadra Richardson) рекла је да је ништа није тако снажно потресло као фотографије претучене дјевојчице.
https://www.bellenews.com/2011/11/06/world/us-news/south-carolina-lesbian-couple-collapsed-in-court-when-heard-the-life-sentence-for-killing-a-toddler/

6.
Мајка је убила бебу након што се растала од лезбејке
Мајци која је удавила свог сина када се разишла са својим лезбијским партнерком, јуче је одређено да буде затворена у психијатријску болницу.
Краљевски Суд Кардифа је извештен о томе како је Керол Стоукс (Carol Stokes) 32, затруднела од пријатеља након што су она и њена љубавница, Колин Онил (Colleen O’Neill), са којома је живела, одлучиле да желе дете заједно. Али наводно је утопила 16-месечног Луиса (Lewis) у кади само недељу дана након што је госпођица Онил напустила.
Стоукс је извршила своју претњу недељу дана након што јој је Онил рекла да одлази. Дејвис (Davies) је додао: “Узела је своју бебу која је спавала и потопила је у до пола напуњену каду. Беба се удавила, али онда, мислећи да је још жива, ставила јој је конопац око врата и задавила је. Онда ју је обукла и нежно је ставила на кревет пре него што је отишла до локалне болнице и рекла запосленима шта је урадила.”
https://www.independent.co.uk/news/mother-killed-baby-after-split-from-lesbian-1148656.html
7.
Лезбијка из Харлема тукла је малог сина своје љубавнице до смрти – поломила му је три ребра и пробила му јетру – једноставно зато што се упрљао, рекли су јуче извори из полиције.
Кармен Молина (Carmen Molina) 32, и мајка, 20-годишња Захира Матос (Zahira Matos), оптужене су за убиство другог степена малог Јовани Телеза (Yovany Tellez) – који је имао 60 модрица по целом тијелу – и суочен су са максималном доживотном казном без могућности помиловања.
“Оне су злостављале дете у одређеном временском периоду. То су једноставно чудовишта која туку децу ”, рекао је један полицајац.
Мали Јовани је умро у болници Св. Луке (St. Luke’s Hospital) у 2:26 у недјељу. Узрок смрти био је смртоносни синдром злостављања деце – вишеструки ударци који су сломили три ребра, пробили му јетру, згњечили му доњи трбух и сломили ногу, рекли су извори из полиције.
Жена која живи директно испод, рекла је да је у два сата ујутро чула дечији врисак који је „оборио с ногу“.
У изјавама полицајцима, обе жене су признале да су га више пута ударале песницама и тукле гса каишем, кажу извори.
Матосова је прво рекла полицајцима да је за модрице на телу њеног сина крив њен муж, али након испитивања, она се сломила и признала да је претукла дечака, рекли су извори
Молина је рекла да се дечак упрљао и да је експлодирала у бесу, ударајући га у стомак, кажу извори.
Вокерова (Walker) је рекла да је, када је позвана у њихов стан, дечаково тело било плаво.
“Било је стварно грозно”, рече она. „На његовим рукама, стомаку и ногама биле су модрице, а он је крварио из ректума. Одмах сам посумњао на насиље.”
https://nypost.com/2004/09/21/monster-moms-lesbians-killed-potty-tot-cops/

8.

Кристиан
Ерика Дуан Крејг (Erica Dwan Craig) и Кристиан Џесика Деана (Christian Jessica Deana),

Пронађено троје изгладнеле деце, једно везано за под у Калифорнији
Три изгладнеле деце – укључујући и оно које је било везано за под како би га спречили да добије храну – пронађени су прошлог месеца у прљавој кући пара из северне Калифорније, саопштиле су власти.
Сво троје – два дечака и девојчица – смештени су у заштитно старатељство, а једно је хоспитализирано, изјавио је у петак шериф округа Монтереј (Monterey County) Скот Милер (Scott Miller).
Власти су их нашле у кући у Салинасу (Salinas), Калифорнија, 14. марта, након што су два дечака пропустили заказане састанке, према неколико објављених извјештаја.
“То је био посебно гнусан случај”, рекао је Милер за Монтереј Хералд (Monterey Herald). Деца су “месецима једва нешто јела”.
Дечаци су стари 3 и 5 година, а девојчица има 8 година, рекле су власти, и сви су имали модрице и знакове других физичких и емоционалних злостављања.
Девојчица, за коју се чинило да је претрпела најекстремније злостављање, била је везана за под како би је спречили да добије било какву храну, рекли су.
“Чини се да је мала девојчица била главна мета овог злостављања”, наставио је Милер, додајући да је изгледала “као жртва концентрационог логора”.
Било је доказа да је можда била стављена у ормар, као и да је понекад била везана за глежањ, а понекад и огрлицом око врата, рекао је Милер.
Ерика Дуан Крејг (Erica Dwan Craig) 31, и Кристиан Џесика Деана (Christian Jessica Deana), 44, биле су ухапшене на лицу места због сумње да су починили кривично дело окрутности, затварања и других оптужби.
Власти су рекле да се чинило да су се жене припремале да побегну пре него што су биле ухапшене.
Девојчица и старији дечак били су усвојена деца, а млађи дечак је био син једне од жена, рекао је Милер.
https://www.foxnews.com/us/3-children-found-starving-1-chained-to-floor-in-california-home

Превео и приредио: Димитрије Марковић

1) https://www.kurir.rs/vesti/politika/3215189/ceda-hoce-gej-brakove-jovanovic-zeli-da-gejevi-u-srbiji-mogu-da-usvajaju-decu

One thought on “Злостављања, силовања и убиства деце у хомосексуалним ”породицама”. 2. део

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s