Злостављања, силовања и убиства деце у хомосексуалним ”породицама”. 3. део

Ђурђић
Ана Брнабић и Милица Ђурђић

Откако је прећутно, противно моралним нормама, ставу велике већине становништва и законима Републике Србије, хомосексуалном пару који чине председница Владе Ана Брнабић и Милица Ђурђић одобрено да гаје дете, слично брачним паровима, све чешће се могу чути захтеви за доношење закона који би ово претворили у норму (1).
С обзиром да нам много тога, укључујући и проблем права хомосексуалаца, које обухвата и питање усвајање деце, долази са Запада са закашњењем, погледајмо на неколико примера преузетих одатле шта то у стварности доноси.

Како је реч о великом броју случајева злостављања, силовања, подвођења и убистава примере ћемо навести у више наставака.

Први део можете пронаћи овде, други део овде.

9.

Марк Њутон
Марк Њутон (Mark Newton) и Питер Тронг (Peter Truong)

Аустралијски пар у Лос Анђелесу осуђен је због дечије порнографије са “усвојеним сином” из Русије
Аустралијски пар је оптужен да је снимио тврди порно филм са својим “усвојеним сином” за интернационални порнографски синдикат познат као Boy Lovers network.
Пар је купио дете од његове руске мајке за 8.000 долара 2005. године.
Истражитељи кажу да су Њутон (Newton) и Тронг (Truong) летели са дечаком између Аустралије, Сједињених Држава, Француске и Немачке да би забележили снимке најмање осам других педофила који су га сексуално злостављали.
Они су делили слике и видео записе на њиховој изопаченој мрежи, која се специјализовала за приказивање дечака старости између 6 и 8 година, рекли су федерални тужитељи.
Један видео снимак откривен ове седмице показује да је Њутн вршио сексуални чин на дечаку када је овај имао мање од две недеље.
“Ови људи изложили су ово дете неким од најгорих дела експлоатације које је ова канцеларија икада виела”, рекао је амерички државни тужитељ Индијане Џо Хогсет (Joe Hogsett), након саслушања.
Њутон и Тронг су живели са дечаком у Лос Анђелесу. Детету су испрали мозак да верује да је сексуално злостављање нормално понашање, рекао је Бејкер (Baker).
Аустралијске власти сумњају да су мушкарци користили исте технике и за другу децу.
У почетку, Њутон и Тронг су тврдили да су оптужени због своје сексуалне оријентације.
https://www.nydailynews.com/news/crime/2-convicted-adopted-son-porn-article-1.1385895

10.
Трећи човек оптужен у случају Карл Филип Херолд (Carl Philip Herold) и злостављање деце.
Херолд, његов домаћи партнер Чрлс Вокер Данавант (Charles Walker Dunnavant), а сада и Марк Бедвел (Mark Bedwell) се суочавају са различитим оптужбама за сексуално злостављање.
Бедвел није поменут ни у једном претходном поступку. Судски документи показују да је Бедвел оптужен у шест тачака за содомију детета старијег од 12 година и млађег од 16 година и једну тачку за завођење детета.
Херолд и Данавант су оптужени за држање дете у заточеништву у кући осам месеци.
Херолд се терети у шест тачака за заверу за почињење содомије, четири тачке за содомију, три тачке за сексуално злостављање детета млађе од 12 година, саучесништво, злостављање деце у тешком положају и заверу за сексуално злостављање.
Данавант је оптужен у шест тачака за заверу за почињење содомије, четири тачке за содомију и сексуално злостављање детета млађе од 12 година, заверу за почињење сексуалног злостављања дјеце и тешко злостављање деце.
https://whnt.com/2014/03/25/third-man-indicted-in-carl-philip-herold-child-sex-abuse-case/
11.

Дебра, Томас и Полин
Полине Морено (Pauline Moreno), Томас Лобел (Thomas Lobel) и Дебра Лобел (Debra Lobel)

Дечак који је започео промену пола у узрасту од осам година
11-годишњи Томас Лобел (Thomas Lobel), је на терапији којом се блокирају хормони како би се спречило да прође кроз пубертет. Почео је транзициону терапију када је имао осам година.
Његови усвојитељи, лезбејски пар Полине Морено (Pauline Moreno) и Дебра Лобел (Debra Lobel), бранили су Томасову одлуку, који се сада зове Тами (Tammy), да почне са третманом како би променио пол у тако младом узрасту.
Пар из Берклија (Berkeley) у Калифорнији, су непопустљиви у томеда га нису натерали да донесе одлуку да постане девојчица; да је једна од првих ствари коју им је Томас рекао када је научио знаковни језик у узрасту од три године, а који је научио због говорне сметње, био: “Ја сам девојчица”. Полин каже да је Тами била срамежљива и несрећна као дечак у поређењу са његовом старијом браћом.
Хормон-супресант, имплантиран у горњи део његове леве руке који се мења сваке године, одложит ће да се код 11-годишњака развију широка рамена, дубок глас и длаке на лицу, блокирајући његове хормоне.
Његови родитељи кажу да ће му хормонско лечење дати времена да схвати да ли жели да у потпуности пређе у женско или да прође кроз пубертет као дечак.
Ако се њихов син одлучи за прелазак у одраслу жену, може узети и женске хормоне, који ће подићи његов глас, омогућити му да му порасту груди и развију се друге женске физичке карактеристике.

https://www.huffingtonpost.co.uk/2011/09/30/the-litle-boy-who-started-a-sex-change-aged-eight_n_7384790.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAAS5MenFCwysoPdJArigIN_O9EjbR9aQVOUsxktSiIo_92GSs4zW9-1ALzGxu8C-evSONideK1CneOz21uET_Lg1Ccc2HPAZE9CPAUHRyrNy45Nbwjg3jAP-2iTDfGZYtxLXL1RFmwydmuJJ5YYvnZrmrY8L1vh3t3vA4pa8RylH

12.

Крајзи
Крajзи Кинг (Kryzie King) и Милс Добсон (Myls Dobson)

Крajзи Кинг (Kryzie King), 29, признао је да је малог Милса Добсона (Myls Dobson) тукао каишем и конопцем, палио га решетком из рерне и закључао на балкону на ниским температурама, само у мајици и кратким панталонама.
“Држао је Милса Добсона мртвог у свом стану најмање 24 сата пре него што је обавестио надлежне”.
Кинг, трансродни козметичар, био је у вези са дечаковим оцем, Оки Вејдом (Okee Wade).
Кинг је залепио уста детета траком током неких пребијања како би спречио суседе да чују његове крикове, рекао је тужилац.
Када је пронађен (дечак, прим. прев.), био је изузетно потхрањен, а према признању Кинга није имао пун оброк још од 26. децембра, рекао је Блумберг (Blumberg).
https://nypost.com/2016/09/29/transgender-babysitter-takes-plea-deal-for-killing-toddler/

Превео и приредио: Димитрије Марковић

1) https://www.kurir.rs/vesti/politika/3215189/ceda-hoce-gej-brakove-jovanovic-zeli-da-gejevi-u-srbiji-mogu-da-usvajaju-decu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s